Individualni – In Me – retreat

Retreat – Back to Balance
February 2, 2024
Individualni rad
February 21, 2024
Retreat – Back to Balance
February 2, 2024
Individualni rad
February 21, 2024

Individualni – In Me – retreat

Man meditating yoga at sunset mountains Travel Lifestyle relaxation emotional concept adventure summer vacations outdoor harmony with nature

Retreat za osobe koje žele i trebaju individualni pristup.

Retreat u trajanju od 5 -7 dana . ( dogovara se trajanje nakon konzultacija sa voditeljicama )

Za ovu vrstu retreata osigurali smo period od 18.-22.03. a na retreat primamo max. 2 osobe. Kako bi se u potpunosti posvetili potrebama i procesima koje prolazite.

Ukoliko osjećate potrebu za duljim povlačenjem kako bi se posvetili procesima čišćenja u okruženju koje je podržavajuće i intimno ..javite se na individualne konzultacije.

NA KOJA STANJA POZITIVNO UTJEČE PRIMJENA PROTOKOLA I TRETMANA

~ probleme sa spavanjem

~ problemi sa zglobovima

~ povišeni nivo šećera u krvi

~ žudnja za hranom – slatkim

~ problemi sa koncentracijom

~ probavni problemi

~ nervoza i nemiri zbog preopterećenosti

S obzrirom da je ovaj program u potpunosti prilagođen pojednicu i dobivenim informacijama nakon konzulatacija, broj tretmana , terapija i njihov tijek može varirati, ali u nastavku ćemo opisati što može uključivati program.

INDIVIDALNI PROGRAM – uključuje ( program se u potpunosti formira nakon konzultacija sa zainteresiranom osobom i prilagođava se potrebama pojednica )

✔ Ayurvdski protokol prehrane – koji je usmjeren na čišćenje i otpuštanje toksina iz tijela a ujedno je podržavajući i njegujući – složen prema konstituciji osobe

✔ shirodara ( paket 5 tretmana )

✔ ayurvedski protokoli čišćenja

✔ tretman abdomena CHI NEI TSANG

✔ njegujući tretman glave toplim uljima

✔ masaža cijelog tijela toplim uljima

✔ jutarnje vježbe disanja i vođene meditacije

✔ zvučnu kupku i duboku relaksaciju x1

✔ sauniranje

✔ okruženi smo prirodom što nam omogućava boravak vani ( šetnja i sl.)

DATUM : 18.03. – 22.03 2024

Prijave za uvodne konzultacije : info@santosha.hr ili Tatjana 091-8861-315 ili / Martina 091-3234 – 563

CIJENA : cijena se formira nakon konzultacija – (radi lakše orjentacije osnovni paket je 850 EUR )

Martina Štorek

U meni je vrlo jasna potreba da se periodički izložim procesima čišćenja i povlačenja – taj mini reset i odmak koji napravim od svojih uobičajenog načina življenja je toliko dragocjen. Posebno u ovo naše moderno vrijeme gdje je prIsutan overload svega -od hrane , informacija kojima smo okruženi -odnosa koji nas opterećuju i samog tempa i načina života. Kada krećem u proces naravno uvijek se jave otpori :-)) ali kada ih prođem i nadvladam sa druge strane je sloboda i jasnoća koju dobijem svaki put kada prođem kroz ciklus detoxa …toliko slobode u tijelu i umu..toliko uvida o uvjetovanosti ..toliko toga da se svake godine trebam vratiti tom procesu isočetka 😀 Jednostavno a moćno!Istražujuči načine na koje se naše tijelo i um čisti učila sam na različitim mjestima i kroz dug period. Kroz učenje i rad u Centru za detoksikaciju , kroz ayurvedske protokole kao ayurvedska praktičarka, jogijske tehnike čišćenja a zatim i na dubljem nivou kroz moj rad savjetovanja i coahinga na dubljim nivoima kroz odnose , uvjetovanosti kroz uvjerenja i osobni razvoj . Raduje me što svoje znanje i vještine mogu podjeliti sa osobama koje to žele i trebaju …Ako imate pitanja oko samog procesa da li je za vas i što možete očekivati –slobodno mi se javite ..

Tatjana Vjurkova

Više od 17 godina se bavim različitima tehnikama unapređenja kvalitete života i terapeutskim radom. Provodim više vrsta ayurvedskih i tajlandskih tretmana te masaža. Tretmani koje radim su duboki i djelotovorni – tretmani abdomena, shirodare i akupresura. Završila sam školu Sacred Drumminga i polaznica sam A-HA Akademije Ayurvede.
Zadnjih tri godine uživam u vođenju niza radionica, usmjerenih na povezivanje s unutrašnjim Ja, kakao
ceremonija, programa za žene i radionica crtanja mandala. Kroz cijeli život redovno provodim
programe detoksikacije kroz različite vrste postova i čišćenja tijela.

Ukoliko imate pitanja za mene slobodno mi se javite , rado ću odgovoriti:-)