Retreat – Back to Balance

Dubinski rad na abdomenu -CHI NEI TSANG
October 29, 2023
Individualni – In Me – retreat
February 2, 2024
Dubinski rad na abdomenu -CHI NEI TSANG
October 29, 2023
Individualni – In Me – retreat
February 2, 2024

Retreat – Back to Balance

Draga družino!!

Za sve one koji žude za detoxom i pročišćavajućim tehnikama i tretmanima …PAŽNJA PAŽNJA ❗❗

Rezervirajte datume u svom kalendaru od 22.-24.03. za retreat koji će vas vratiti u balans , napuniti energijom i osvježiti cijelo biće.

Retreat je osmišljen tako da kroz rutine i duboke tretmane vratimo prirodan protok životne sile u tijelo.

Baziran je na ayurvedskim preporukama za čišćenje i detox tijela uz koje ćemo primjenjivati tretmane duboke masaže abodmena , tretman glave i tehnike relaksacije.

I sve to ćemo zaokružiti sa tehnikama disanja, vođenim meditacijama i zvučnom kupkom.

Poslastica koja se ne propušta.

Željele smo prostor koji je intiman ali i udoban da nam pruža sve što nam je potrebno i više od toga. Kvaliteta koju želimo dati zahtjeva posvećenost svakom sudioniku pa je stoga broj osoba koje možemo primit ograničen na 8 sudionika.

Ako osjećaš da je vrijeme da se povučeš i prepustiš se uz podršku procesima čišćenja i protočnosti u sigurnom prostoru i uz vodstvo …pozvana si i veselimo se susretu..

NA KOJA STANJA POZITIVNO UTJEČE PRIMJENA PROTOKOLA I TRETMANA

~ probleme sa spavanjem

~ problemi sa zglobovima

~ povišeni nivo šećera u krvi

~ žudnja za hranom – slatkim

~ problemi sa koncentracijom

~ probavni problemi

~ nervoza i nemiri zbog preopterećenosti

Povlačenjem vraćamo svoju energiju sebi, okruženi prirodom lakše ostvarujemo dublji kontakt s našim bićem.

RETREAT – uključuje

✔ Ayurvedski protokol prehrane – koji je usmjeren na čišćenje i otpuštanje toksina iz tijela a ujedno je podržavajući i njegujući

✔ tretman abdomena CHI NEI TSANG

✔ njegujući tretman glave toplim uljima

✔ jutarnje vježbe disanja i vođene meditacije

✔ zvučnu kupku i duboku relaksaciju

✔ sauniranje

✔ na raspolaganju imamo bazen

✔ okruženi smo prirodom što nam omogućava boravak vani ( šetnja i sl.)

DAR — kao dar svakom polazniku neograničen broj masaža na Nugabest masažnom stolu :-))

aksama duboke relaksacije obnavljamo se na svim razinama. Ukoliko osjećate da vam je potreban mentalni i fizički odmak, odmor, retreat ovog tipa pravi je način kako se obnoviti nas svim razinama i povratiti jasnoću i mir.

Retreat je osmišljen tako da imamo dovoljno vremena za šetnje i boravak u prirodi.Svaki sudionik dobiva prije samog dolaska na retreat, program koji slijedi sedmodnevne ayurvedske detox smjernice u skladu s osobnom konstitucijom.

Prakticirat ćemo ayurvedske protokole za njegu i pročišćenje, naučiti ayurvedske principe detoksikacije.

Jedna večer je rezervirana za zvučno putovanje uz bubnjeve …uz pomoć zvuka i vibracije uskladiti i pročistiti ćemo svoje biće.

Yoga asana praksa– otvorena za mješovitu grupu polaznika i prilagođena retreatu.

Duboko opuštanje – koristimo prirodnu moć našeg organizma za samoobnavljanjem, kroz duboku vođenu relaksaciju i potičemo tijelo da se obnavlja na svim razinama.

Zvučna kupka – zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju, jer se potencijalno tako postiže maksimalna opuštenost.Svaki sudionik bi trebao odrediti svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i slično.

Ayurvedski detox – tijekom retreata slijediti ćemo ayurvedski protokol za detox, svaki će polaznik dobiti program koji je prilagođen osobnoj konstituciji, protokol je pročišćavajući te njegujuć u isto vrijeme.

Dotaknimo izvor u sebi!

Smještaj – smješteni smo u kući u blizini šume , na raspolaganju imamo saunu i bazen 🙂 više o smještaju

DATUM: 22.-24. 03.2024

CIJENA : 270 EUR – za rezervaciju mjesta potrebano je uplatiti 130 EUR pologa koji je bespovratan u slučaju otkazivanja od strane polaznika

INFO : info@santosha.hr ili / na mob Martina 091-3234-563 / na mob Tatjana 091-8861-315

O VODITELJICAMA :

Martina Štorek

U meni je vrlo jasna potreba da se periodički izložim procesima čišćenja i povlačenja – taj mini reset i odmak koji napravim od svojih uobičajenog načina življenja je toliko dragocjen. Posebno u ovo naše moderno vrijeme gdje je prIsutan overload svega -od hrane , informacija kojima smo okruženi -odnosa koji nas opterećuju i samog tempa i načina života. Kada krećem u proces naravno uvijek se jave otpori :-)) ali kada ih prođem i nadvladam sa druge strane je sloboda i jasnoća koju dobijem svaki put kada prođem kroz ciklus detoxa …toliko slobode u tijelu i umu..toliko uvida o uvjetovanosti ..toliko toga da se svake godine trebam vratiti tom procesu isočetka 😀 Jednostavno a moćno – istražujuči načine na koje se naše tijelo i um čisti učila sam na različitim mjestima i kroz dug period. Kroz učenje i rad u Centru za detoksikaciju , kroz ayurvedske protokole kao ayurvedska praktičarka, jogijske tehnike čišćenja a zatim i na dubljem nivou kroz moj rad savjetovanja i coahinga na dubljim nivoima kroz odnose , uvjetovanosti kroz uvjerenja i osobni razvoj . Raduje me što svoje znanje i vještine mogu podjeliti sa osobama koje to žele i trebaju …Ako imate pitanja oko samog procesa da li je za vas i što možete očekivati –slobodno mi se javite ..

Tatjana Vjurkova

Više od 17 godina se bavim različitima tehnikama unapređenja kvalitete života i terapeutskim radom. Provodim više vrsta ayurvedskih i tajlandskih tretmana te masaža. Završila sam školu Sacred Drumminga i polaznica sam A-HA Akademije Ayurvede.
Zadnjih tri godine uživam u vođenju niza radionica, usmjerenih na povezivanje s unutrašnjim Ja, kakao
ceremonija, programa za žene i radionica crtanja mandala. Kroz cijeli život redovno provodim
programe detoksikacije kroz različite vrste postova i čišćenja tijela.

Ukoliko imate pitanja za mene slobodno mi se javite , rado ću odgovoriti:-)