Transformacijski Intenziv

Koja sam ja dosha?
February 12, 2022

Transformacijski Intenziv

15.1.-15.4.2022.

Zapeli ste s idejom ili inspirativnim projektom ili novim smjerom na svom putu? Imate osjećaj da imate toliko toga za dati ali nešto vas spriječava da se potpuno otvorite za obilje kreativnosti?

Intenziv je osmišljen za sve predivne ljude koji žele stvarati u svom životu, razvijati svoj interese ili inspiraciju i podići kvalitetu svog života na viši nivo. Ovo je inteziv za tebe ako imaš inspirativnu ideju ili hobi koji želiš dovesti na ozbiljniji nivo i za sve koji žele stvarati inspirirani iz srca .

Želite naučiti kako upravljati transformacijom i promjenom u životu, a pritom ste spremni uz vodstvo prionuti na postavljeni posao i aktivno mijenjati vlastiti život ostvariti svoje ciljeve, ovo je ciklus za vas.

Dizajniran je da pruži sve potrebne alate, tehnike i filozofije kako bi vas pratili kroz prolaz/tranziciju u drugačiji način funkcioniranja, podržanost koja će vam pomoći da promijenimo svoja uvjerenja i pogled na život.

Ako želite naučiti kako upravljati transformacijom i promjenom u životu, a pritom ste spremni uz vodstvo prionuti na postavljeni posao i aktivno mijenjati vlastiti život i ostvariti svoje ciljeve, ovo je ciklus za vas. Dizajniran je da pruži sve potrebne alate, tehnike i filozofije kako bi vas pratili kroz prolaz/tranziciju u drugačiji način funkcioniranja, podržanost koja će vam pomoći da promijenimo svoja uvjerenja i pogled na život. Rad je intenzivan i namjenjen osobama koje se odgovorno mogu posvetiti ovakvom ritmu.


Ovaj ciklus je 12 tjedno intenzivno iskustvo osmišljeno za osobe koje su spremne raditi na usmjeravanju vlastitog života u željenom smjeru. Znanje koje je ponuđeno kao i alati koje radimo, daje vam vrijedno iskustvo s kojim se možete služiti izvan vremenskog okvira ovog intenziva, drugim riječima, primjenjivo je skoro na sve situacije u životu.


🌿 STRUKTURA INTENZIVA 🌿

Intenziv je u trajanju od tri mjeseca odnosno 12 tjedana, s ukupno 24 susreta. Sastajemo se dva puta tjedno: jednom nedjeljom i jednom srijedom – opcije su uživo & online. Satovi će biti snimani, a snimke raspoložive za gledanje kada će to vama odgovarati.

Sastajemo se svake nedjelje u 18.00 sati na 90-minutnom predavanju i pitanjima te svake svake srijede u 19.00 na jednosatnom susretu kako bismo vježbali ono što smo naučili u nedjelju. Sva online predavanja će biti snimana i dostupna za ponovno gledanje tijekom trajanja ciklusa za one koji ne mogu prisustvovati uživo. Možete očekivati svakodnevnu online podršku u zatvorenoj grupi kreiranoj samo za potrebe ovog intenziva. Znanje koje prenosimo i vježbe biti će dostupne u PDF formatu koje možete nakon završetka ciklusa koristiti u obliku radne bilježnice ili sl. Ukoliko ste spremni na promjene i intenzivan rad – javite se putem maila info@santosha.hr.

Datumi održavanja predavanja i radionice su svake srijede u 19.00 sati i svake nedjelje u 18.00 sati – INTENZIV počinje 15.1. i traje do 15.4.2022.

Prvi mjesec: 1-4 tjedan REVOLUCIJA
Postaviti ćemo cilj za ovaj intenziv, jasno definirati što želimo. Istraživati ćemo prvu fazu promjene-revoluciju, odnosno čišćenje od svih dotrajalih uvjerenja, razmišljanja i emocija, kako bi oslobodili energiju za stvaranje. Kroz vježbe ćemo napraviti temeljitu unutarnju reviziju, otkriti svoje slijepe točke te istražiti svoj kapacitet za prihvaćanje života u svoj njegovoj punoći.

Drugi mjesec: 5-8 tjedan INVOLUCIJA
Otkrivamo unutarnju inspiraciju, istražujemo resurse i darove s kojima raspolažemo. Ulazimo u fazu involucije, povlačenja u sebe i traženja unutarnjih dragulja i darova koje želimo dati svijetu.

Treći mjesec: 9-12 tjedan EVOLUCIJA
Faza evolucije, kada smo spremni konkretno poduzeti akciju kako bi iznijeli svoju ideju u ovaj svijet. Faza kada energija naše inspiracije i ideje ulazi u gustoću ovog svijeta i spremni smo za akciju.

🌿 ŠTO OČEKIVATI OD TRANSFORMACIJSKOG INTENZIVA 🌿
* Novi pogled na funkcioniranje naše psihe i svijeta
* Prepoznati ćete u kojoj fazi ciklusa promjene se nalazite u životu i znati ćete prilagoditi akciju tome
* Alate i znanje koje se može primjenjivati doživotno
* Kako potražiti inspiraciju iz srca i hrabro krenuti u realizaciju
* Upoznati ćete bolje sebe i način na koji funkcionirate

🌿 O VODITELJICI INTENZIVA🌿

Moje ime je Martina Štorek, pomažem osobama na njihovom putu kroz osobnu transformaciju. Pokazujem im kako otpustiti stare dotrajale obrasce – straha, nepovjerenja i nesigurnosti kako bi otkrili svoje darove i potencijal, ostvarili svoje snove i živjeli punim plućima. Do moga puta kao savjetnice došla sam kroz vlastitiu transformaciju i edukaciju. Zadnjih deset godina intenzivno sam posvećena sistemima osobnog razvoja i samospoznaje, kroz učenje i rad, rodila se inspiracija da to dijelim s drugima, svima koji isto tako žele promjenu i trebaju vodstvo. Uz osobni razvoj educirana sam u Ayurvedi koju koristim kao vrijedno znanje i podršku u radu.

Vjerujem da svaka osoba može dostići svoje ciljeve i snove, ukoliko je podržana i spremna posvetiti vrijeme i pažnju cilju. Kroz rad sa mnom ste viđeni, podržani i saslušani. Moja želja i cilj je približiti put prema tome kako da dođemo u kontakt sa svojom biti i iz tog centra vodimo inspirativan i hrabar život. Iz te veze dalje širimo obilje svog bića na svoju okolinu, druge ljude, posao, na financijsko stanje i sve što nam je potrebno za ispunjen životni put.
Voditeljica sam i osnivačica Santosha centra, majka dvoje predivne djece, supruga, booknerd, zaljubljena u jogu, misticizam, ljude i život takav kakav je paradoksalno lijep i težak, a u isto vrijeme veličanstven. Možete me susresti na satovima joge koje vodim u Santosha centru, na detox programima i individualnim konzultacijama. Ukoliko niste iz Zagreba a želite raditi sa mnom, održavam online konzultacije putem Zoom platforme. Za sve dodatne informacije i pitanja kontaktirajte me putem emaila info@santosha.hr.

🌿 CIJENA TRANSFORMACIJSKOG INTENZIVA 🌿
Cijena intenziva je 3000 kuna i može se uplatiti u cijelosti na početku ciklusa ili kroz 3 mjeseca u 3 rate po 1000 kuna.

🌿 PRIJAVE 🌿
Zainteresirani ste? Prijavite se na info@santosha.hr, a nakon prijave kontaktirati ćemo vas kako bi zajedno istražili da li je ovaj intenziv dobar odabir za vas i da li vam ovaj program može pomoći na vašem putu.