Dubinski rad na abdomenu -CHI NEI TSANG

Retreat – Back to Balance
February 2, 2024
Retreat – Back to Balance
February 2, 2024

Dubinski rad na abdomenu -CHI NEI TSANG

CHI NEI TSANG(dubinski rad na abdomenu)

Taoistički mudraci drevne Kine zapazili su da ljudi često stvaraju energetske blokade usvojim unutrašnjim organima, što rezultira stvaranjem čvorova i petlji/zastoja u abdomenu.

Te blokade nastaju u središtu tjelesnih vitalnih funkcija i ograničavaju protok Chi-ja/prane (energije), naše životne sile.

Negativne emocije poput staha, l|jutnje, tjeskobe, depresije i brige uzrokuju najveću štetu.

Problemi takoder mogu biti uzrokovani prekomjernim radom,stresom, operativnim zahvatima, lijekovima, toksinima, lošom prehranom i lošim držanjem.

Kada su blokirani/zakrčeni, organi pohranjuju nezdrave energije koje mogu prijeći u drugetjelesne sustave i manifestirati se kao negativne emocije ili bolest.

Drevni su Taoisti shvatili da negativne emocije uzrokuju ozbiljna oštećenja zdravlja osobe,slabeći i fizičke i duhovne funkcije.

Razumjeli su da je svaka emocija izraz energije te daodredene emocije mogu ukazati na negativnu energiju u pozadini mnogih fizičkih problema.Uz to su identificirali i specifični ciklus odnosa izmedu emocija i organa.

Na primjer,iskustvo ,Čvora” u želucu ukazuje na prisutnost brige, negativne emocije koja se nakuplja u želucu slezeni.

Taoisti su otkrili da većina oboljenja nestaje kada se toksini i negativne sile u njihovoj pozadi uklone iz tijela.

Razvili su vještinu Chi Nei Tang kako bi reciklirali i preobrazilinegativne energije koje blokiraju unutrašnje organe i uzrokuju čvorove u abdomenu.

CNTčisti toksine, loše emocije te višak ili manjak topline – što je uzrok disfunkcije organa.Za razliku od večine praksi koje koriste indirektne metode za dolazak u kontakt sunutrašnjim organima, CNT direktno masira nutrašnje organe.

CNT je usto i najsveobuhvatniji pristup energiziranju, jačanju i detoksifikaciji unutarnjeg sustava. Uklanja negativne utjecaje, a posebno je koristan u oslobađanju od intestinalnih blokada, grčeva,nakupina, ožiljaka, glavobolja, menstrualnih grčeva, loše cirkulacije, bola u donjim ledima,neplodnosti, impotencije i mnogih drugih problema.

Tretman traje 1.5-2 sata.

Naručite se na broj : Tatjana Vjurkova 091-8861 315

Cijena : 50 Eur